decor
Litsea Cubeba etherische olie/maralkruid

Litsea is een groenblijvende struik afkomstig uit Zuid-Azië die wel 10 meter hoog kan worden met kleine bessen die op pepers lijken.Vandaar dat deze struik ook vaak "Mountain pepper" genoemd wordt. Ondanks de naar citroen geurende bladeren en bloemen, behoort het niet tot de familie van citrusvruchten, maar is het verwant aan de laurier en kaneel. Het wordt ook wel maralkruid genoemd.

Litsea Cubeba etherische olie, ook wel bekend als May Chang Oil, wordt al eeuwenlang in de oude Chinese geneeskunde gebruikt. Traditioneel worden pijn en spijsverteringsproblemen met deze etherische olie behandeld, maar vandaag de dag weten we dat Litsea Cubeba Oil een hele reeks voordelen biedt.

Voordelen Litsea Cubeba etherische olie

  • Energie: Litsea Cubeba Oil zit boordevol krachtige antioxidanten. Wanneer het op de huid wordt gebruikt, heeft het een krachtig herstellend effect. Deze krachtige en actieve stoffen in Litsea Cubeba Oil werken diep in de opperhuid en herstellen en vernieuwen huidcellen om de tint van de huid te verjongen.
  • Zuiveren: dankzij de samenstelling met citroen is Litsea Cubeba etherische olie een geweldig ingrediënt om de huid te zuiveren.
  • Balans: Litsea Cubeba etherische olie kan wonderen verrichten voor een vette, gevoelige huid. De etherische olie helpt de talgproductie in evenwicht te brengen, de opperhuid te versterken en poriën te verminderen.

 

 

DISCLAIMER: De werking van etherische oliën tegen ziektes is niet wetenschappelijk onderbouwd. Raadpleeg daarom altijd een arts bij het gebruik van etherische oliën tegen de bestrijding van ziektes. Bekijk hier voor meer informatie.

Zojuist bekeken