Koen legt je hieronder uit waarom we van naam zijn veranderd...

 

Eigenlijk verkochten we al bijna alleen nog maar ZenGrowth

Zo'n 3 jaar geleden lanceerde we bij DeMassageWinkel.com ons eigen merk ZenGrowth. Dit hadden we ontwikkeld uit onvrede over de prijs/kwaliteit verhouding die wij bij onze leveranciers konden inkopen.

Door de jaren heen is dat merk flink gegroeid, en is het meer dan 80% van onze omzet.

Hierdoor begonnen we te denken: zijn we eigenlijk nog wel demassagewinkel? Zijn we eigenlijk niet gewoon veel meer ZenGrowth? 

Geen verwarring meer met andere webshops! 

Demassagespecialist, massagewebshop, demassageshop, massagetafelshop, uwmassagetafel, massagetafel-wellness. Zo maar wat andere namen van webwinkel die veel leken op DeMassageWinkel.com. 

Door de jaren heen zijn er alleen maar meer varianten van onze naam gekomen, waardoor het lastig kan zijn voor jou als klant het verschil nog te zien. 

Hier willen we een eind aan maken door volledig voor onze eigen merk te gaan staan! Met ZenGrowth is er geen verwarring meer of je nu wel of niet bij ons besteld. Dit, omdat niemand ons eigen merk kan kopiëren! 

Een betere shopervaring en merkbeleving

Zelf kreeg ik (Koen) bij de naam DeMassageWinkel.com een beetje het idee dat we gewoon een simpele dozenschuiver waren. We kochten wat spullen in bij partij A en verkopen dat weer door aan partij B. 

Ik (Koen) vond dat wij onvoldoende naar voren konden brengen wat we willen betekenen voor de massagebranche. 

We willen namelijk veel meer zijn dan enkel een adresje waar je wat massagespullen kan inkopen. We willen jouw helende handen versterken met de juiste massagespullen, om ons steentje bij te dragen aan een ontspannen samenleving! 

Met onze nieuwe naam ZenGrowth kunnen we veel meer bouwen aan een mooi merk, en helpen om de massagebranche verder te professionaliseren! 

Internationale uitbereiding

Wellicht is het je niet ontgaan dat we sinds kort ook actief zijn in Frankrijk en Duitsland. Voorheen wilde we in ieder land een 'lokale shop' openen. Echter moeten we dan in ieder land weer opnieuw beginnen met een naam opbouwen, en bouw je per land naamsbekendheid op met de lokale shopnaam. 

Met ZenGrowth kunnen we een naam aanhouden voor alle landen, zodat een Duitser ons ook makkelijk kan aanbevelen aan een Fransman.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurd er met Verana?

Verana’s massageolie blijft beschikbaar als een apart dochtermerk op de nieuwe ZenGrowth site. Tegelijkertijd willen we de komende tijd flink investeren in het ontwikkelen van betere ZenGrowth massageolie met een scherpere prijs / kwaliteit verhouding dan de massageolie die we nu aanbieden. Je kunt dus nog steeds je favoriete Verana olie bij ons bestellen en je kunt ook uitkijken naar nieuwe, betere producten.

Wat veranderd er verder?

Eigenlijk helemaal niets. Onze website is vernieuwd, maar ons team blijft hetzelfde. Verder blijft Koen de enige aandeelhouder van het bedrijf en blijven we dezelfde producten aanbieden en de beste service leveren.