Het versterken van helende handen, dat is waar wij goed in zijn! Wil jij ook bijdragen aan een toekomst waarin mensen dieper kunnen ontspannen? En tegelijkertijd meegroeien met een van de snelstgroeiende webshops van Nederland? Check onze vacatures!

Vrijheid op de eerste plaats

Richard Branson zei ooit: "een bedrijf is eigenlijk niet meer dan een hoop mensen bij elkaar." En hier kan ik mij erg goed in vinden. Het talent van de mensen van een organisatie bepaald het succes van een organisatie.

Voor mij persoonlijk is vrijheid enorm belangrijk en jarenlang heb ik ZenGrowth remote gerund als 'Digital Nomad'. Dit was geweldig, maar enorm eenzaam. Ook merkte ik dat ik weer meer behoefte kreeg om gewoon met mensen op kantoor te kunnen werken, en samen een tof bedrijf op te kunnen bouwen.

Om deze reden wil ZenGrowth nu uit laten groeien tot dé massagespullen toeleverancier van Europa, met een kantoor in Utrecht. Op die manier kunnen we de helende handen van alle masseurs in Europa versterken.

Echter wil ik mijzelf niet van mij vrijheid ontnemen, en wil ik nu met name de Nederlandse winters ontvluchten. Dat betekent dat ik nu een team wil bouwen met mensen die zowel met mij in Utrecht aan ZenGrowth werken, als een paar maanden per jaar remote willen én kunnen werken. In het laatste jaar heeft ons team naast Nederland ook vanuit Brazilië, Spanje, Georgië, Thailand, Japan en Australië gewerkt. Op die manier hopen we het beste van twee werelden te creëeren!

Koen van der List