De levering van een vaste massagetafel is veelal te vergelijken met de levering van een nieuwe bank in de woonkamer.

De levering van onze vaste massagetafels wordt gedaan door een externe vervoerder die de massagetafel levert tot aan de voordeur. De massagetafel is zwaar, en moet daarom door twee personen naar binnen worden getild. Wanneer je weet wanneer de massagetafel wordt geleverd, zorg dat er dan hulp is. Voor de levering in Nederland kunnen wij dit tot een halve dag nauwkeurig aangeven, voor leveringen naar België kan dit enkel op een hele werkdag. In sommige gevallen is het ook mogelijk om via een belafspraak een levermoment in te plannen. 

Deze massagetafels zijn duur om af te leveren, en ondanks dat hebben we toch gratis levering. Als je voor wat voor reden dan ook de levering weigert of niet thuis bent wanneer dit was afgesproken, zijn wij genoodzaakt de verzendkosten door te berekenen of een tweede afleverpoging in te plannen. De kosten hiervan kunnen oplopen tot maximaal €180. Maar laten we er voor zorgen dat dat niet gebeurd :-) 

We laten je weten wanneer de massagetafel wordt afgeleverd, dus zorg dat je thuis bent en dat er hulp is. Mocht je onverhinderd toch niet thuis zijn, laat dit dan tijdig weten zodat wij het aflevermoment kunnen wijzigen.  

Qua levertijd voor producten bij ons in het magazijn op voorraad kost het ons vaak één werkdag om samen een levermoment in te plannen, en twee dagen om het product daadwerkelijk af te leveren. 

Bij onze vaste massagetafels hebben we 50% aanbetaling nodig voordat we gaan leveren. De overige 50% dient te worden overgemaakt na tevredenheid.