masseren doen we samen

 

Vorig jaar hoorden we voor het eerst over het coronavirus. Dit heeft veel impact gehad het afgelopen jaar en ook nu nog steeds. De massagepraktijken in Nederland zijn weer open, in België helaas weer dicht. (In dit bericht gaan we ervanuit dat ook België weer open is in mei.) Als geen ander weten jullie dat je als masseur veel kan bijdragen aan de fysieke en mentale gezondheid van mensen. Als masseur heb je goud in (je) handen!

Masseren doen we Samen

Om wat meer positiviteit de wereld in te brengen en voor de zo noodzakelijke ontspanning te zorgen, hebben we wat bedacht. De actie: Masseren doen we Samen! Mei wordt massagemaand, waarin we het mooie vak van masseur onder de aandacht brengen en tegelijkertijd de wereld een stukje mooier maken. Juist voor die mensen die het zo hard nodig hebben.

Zengrowth in samenwerking met de Belangenvereniging voor alle Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS) organiseren de actie: Masseren Doen We Samen! Een actie waarbij we alle masseurs oproepen een bijdrage te doen aan een ontspannen Nederland en België (mits de praktijken open zijn).

Wat houdt de actie in:

Doe mee en biedt elke week één persoon een gratis massage aan! Iemand die het goed kan gebruiken, het moeilijk heeft (gehad) en het verdient. Dit zou bijvoorbeeld een zorgmedewerker kunnen zijn, iemand uit de horeca of iemand anders die door de coronacrisis geraakt is. Wie dit is mag je natuurlijk zelf weten.

Vergroot hiermee jouw zichtbaarheid als masseur, trek nieuwe klanten aan en lever een positieve bijdrage aan dit mooie vak

Op de website www.masserendoenwesamen.nl kan jij je aanmelden. Elke week ontvang je tips over hoe je deze actie kan gebruiken voor groei in jouw massagepraktijk. Op onze besloten Facebookgroep zullen er ook tips voorbijkomen hoe jij deze actie in jouw praktijk kan gebruiken! Meld je hier dus voor aan als je op de hoogte wilt blijven!

Doe je mee?

Doe je mee? Het zou zo tof zijn als we samen de wereld een beetje meer ontspannen krijgen én alle massagepraktijken die meedoen ook een boost kunnen geven!