Let op: indien je voor deze betaalmethode kiest ga je een financiële betalingsovereenkomst aan met Klarna en niet met Zengrowth

Koop nu - Betaal later

Deze voorwaarden voor Betaal later zijn van toepassing tussen jou en Zengrowth indien je voor deze betaalmethode kiest.

Indien je voor Betaal later kiest, word je de mogelijkheid aangeboden om 14 dagen na de verzending van je bestelling te betalen. De vordering op jou wordt door ons overgedragen aan Klarna Bank AB. Er wordt dan een betaalinstructie gestuurd door Klarna zodat je direct aan Klarna kunt betalen. 

Meer informatie en contactgegevens over Klarna kun je hier vinden.

Betaal pas als je je bestelling hebt ontvangen!

Er wordt door Klarna consumenten aankoopbescherming geboden. Dit houdt in dat je niet hoeft te betalen voor je bestelling tot je die hebt ontvangen. Daarnaast kan Klarna je ook helpen als je problemen hebt met je aankoop. Let hierbij op dat je de factuur pauzeert in Klarna, om aanmaningen te voorkomen.

Meer informatie over Klarna’s aankoopbescherming kun je hier vinden.

Kosten en (te) late betaling

Indien je nog niet aan Klarna hebt betaald op de uiterste betaaldatum die genoemd is in de betaalinstructies, dan wordt er kosteloos per e-mail een eerste herinnering gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna €13,50 aanmaningskosten in rekening brengen. Bij aankopen onder € 20,- wordt € 7,50 aanmaningskosten in rekening gebracht. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten voor bedragen tot € 2.500,- oplopen tot 15% van het factuurbedrag, met een minimum van € 40,-.

Kredietcheck en het behandelen van je gegevens door Klarna

Indien je voor de Betaal later methode kiest, dan kan Klarna je kredietwaardigheid beoordelen. Als er een kredietcheck is uitgevoerd, dan kun je hierover geïnformeerd worden doormiddel van een e-mail of brief. Je persoonsgegevens worden verwerkt door Klarna om te voldoen aan hun verplichtingen uit deze overeenkomst en voor de aanvullende doeleinden die je kunt vinden in hun privacyverklaring, deze kun je hier vinden. Door gebruik te maken van de diensten van Klarna bevestig je dat je deze verklaring hebt gelezen. Klarna verwerkt je persoonsgegevens bijvoorbeeld om je te identificeren en om klantenanalyses, kredietbeoordelingen, marketing en bedrijfsontwikkeling uit te voeren. Klarna kan je gegevens ook doorgeven aan geselecteerde partners (zoals kredietinformatiebureaus), die buiten de EU/EER gevestigd kunnen zijn. In de privacyverklaring vind je meer informatie over het delen van gegevens, je rechten met betrekking tot je gegevens, hoe je contact met ons kunt opnemen met vragen of hoe je een klacht kunt indienen bij een autoriteit.

Omgaan met Klarna's rechten

Jij stemt ermee in dat Klarna zijn rechten uit hoofde van een overeenkomst waar deze voorwaarden op van toepassing zijn aan een andere persoon of rechtspersoon mogen cederen. Als Klarna dat doet, heeft dat verder geen enkele invloed op jouw wettelijke (consumenten)rechten.