Zijn jullie klaar voor een boost van snelheid en kwaliteit? Ons magazijn is op 14 februari aan de slag om de verhuisdozen in te pakken en te verhuizen naar onze nieuwe locatie in Oosterhout!

Waarom verhuizen we? Eenvoudig gezegd, om nog beter te kunnen voldoen aan jullie behoeften! Onze nieuwe locatie in Oosterhout biedt ons meer ruimte en moderne en geavanceerde faciliteiten, waardoor we onze service, snelheid en efficiëntie kunnen verbeteren. Dit betekent betere levering en een snellere verwerking van jullie bestellingen! 

Er is één kleine uitdaging waar we tegen aanlopen, en dat is de verhuizing van onze voorraad. Om deze reden zullen we op 14 februari en 15 februari het versturen van orders deels moeten stilleggen. Maar geen zorgen, want op donderdag 16 februari gaan alle orders er weer vol gas uit!

De leveringen zien er in deze periode als volgt uit:

 Besteld voor 22.00 op Verzonden op Verwachte leverdatum
Ma 13 feb Ma 13 feb Di 14 feb
Di 14 feb Wo 15 feb Vr 16 feb
Wo 15 feb Wo 15 feb Vr 16 feb
Do 15 feb Do 15 feb Vr 16 feb


We zijn alvast super enthousiast over deze verhuizing en kijken ernaar uit! Laat ons weten als jullie nog vragen of opmerkingen hebben over de verhuizing. We staan uiteraard altijd klaar om te helpen! 🤩